Таблети за настолни и мобилни компютри TRUST


TRUST Slimline Design Tablet TB-5300.Toва е таблет с работно пространство 140 x 100 mm (5.5 x 4 inch) с безжична писалка с 3 бутона.Напълно съвместим е с операционна система Windows Vista, с която може да се изпълзват всичките му функции.Гаранционния му срок е 24 месеца.

TRUST Slimline Design Tablet TB-6300. Този таблет разполага с по-голяма работна площ 200 x 150 mm (8x6 inch). В комплекта са безжична писалка с три бутона и безжична оптична мишка с 3 бутона.

Logitech - аксесоари за компютри


Logitech G27 Racing Wheel е симулатор съвместим с компютър или Playstation 3.Този волан е с 6-степенна скоростна кутия, снабдена със система за плавно преминаване на предавките.В коплекта са и 3 броя педали - съединител,спирачка и газ.Волана се отличава с точност и лекота.Диаметър на кормилото - 11 инча (28см.),напревен е от висококачествени материали включително кожа.Целта на Logitech e се приближат максимално до реалното управление на спортен автомобил.Качеството е безупречно и за пореден път Logitech са на първо място сред компютърните аксесоари за геймъри.Волана може да бъде намерен в родните магазини.Гаранционния му срок е 24 месеца.

Тонколони Logitech X-530 5.1 Surround Sound мултимедийна озвучителна система.
Ако държите на качествения звук с чист бас, това е системата.Мощността е 70W.X-530 представлява суб-буфер и 5 озвучителни тела.Гаранционния му срок е 24 месеца.


Тонколони за лаптоп Logitech Z5. Това са 2 броя висококачествени говорители с дистанционно управление.USB интерфейс - захранват се от лаптопа или компютъра, в който са включени.Съвместими са дори с MAC.Силата на звука не може да се сравнява с горепосочените X-530 5.1, но пък ще останете доволни от качеството на звука.

Джойстик за PC или лаптоп Logitech Force 3D Pro PC Joystick.Има спусък за бърза стрелба,12 броя програемируеми бутона.Ако сте запалени по симултарори на самолети или др. летателни апарати 3D Pro ви е необходим. Отличава се с доста добра прецизност на управление.

Logitech Cordless Desktop EX 100 USB - безжична клавиатура и мишка за компютър или лаптоп.Устойчива на разляти течности или инциденти клавиатура.Безшумни бутони и комфорт.Гаранционния срок на комплекта е 60 месеца.