монитор ACER T230H Touch Screen


Acer T230H е монитор със сензорен екран (touchscreen). Дължината на диагонала на екрана е 23" инча. Монитора поддържа 16.7 милиона цвята. Максималната му резолюция е 1920x1080. Максимална скорост на видео-опресняване е 60 Hz. Динамичния контраст на T230H e 80000:1. Екрана е в съотношение 16:10. Функциите на екрана: Сензорен екран , Регулируема височина. Налични са HDMI порт, USB 2.0 port. Максималния хоризонтален и вертикален ъгъл на видиомст е 176 °. Времето за реакция е 2ms. Гаранционния срок е 36 месеца.
За цена и поръчка посетете електронния ни магазин shop.gelectronic.com

Раници за лаптоп DELL


Раницата Dell 5 Dot Curve Backpack е предназначена за лаптопи с големина до 16" инча. Тя осигурява защита за вашия лаптоп. Съдържа допълнително вътрешно пространство за съхранение на книги, консумативи и допълнителни лаптоп аксесоари. Разплага с допълнителни странични 2бр. джобове за шишета с вода. Тази чанта е тествана на системи Dell.
За цена и поръчка моля посетете електронния ни магазин www.laptop1.eu 

Чанти и раници за лаптоп - Dell, HP, Fujitsu, Dicota


Чанти и раници за лаптоп - Dell, HP, Fujitsu, Dicota. Разгледайте аксесоарите за мобилни компютри в електронния ни магазин на адрес www.laptop1.eu. Там ще намерите както маркови чанти за лаптоп Dell, Acer, HP, Fujitsu, също така висококачествени продукти Dicota, Canyon, Trust. Раниците са специално предназанчени за мобилни компютри. Направение са от непромокаем материал, също така има предложения за раници с дъждобран за максимално съхранение по време на път за вашите машини. Може да разгледате всички предлагани продукти и да изберете точен размер.