Нови Acer серия Aspire E5-521 и Aspire E5-521G са на склад

Нови Acer серия Aspire E5-521 и Aspire E5-521G са на склад и можете разгледате детайли в е-магазина ни. Acer Aspire E5-521 е с четири-ядрен AMD процесор AMD Quad-Core A8-6410 2GHz, 2MB cache и вградено видео Radeon R5™ Graphics. По-мощната модификация Aspire E5-521G е с видео карта AMD Radeon R5 M240 2GB собствена памет.
За технически показатели, цена и поръчки посетете е-магазина ни на адрес www.laptop1.eu > Acer E5


Маркова раница за лаптоп DELL Energy 2.0 15"

Маркова раница за лаптоп DELL Energy 2.0 Backpack e предназначена за преносим компютър с размери 15,6 инча (39,6см).
За цена и поръчка посетете е-магазина ни на адрес www.laptop1.eu > раници DELL



Направа на сайт, дизайн за уеб сайт и SEO оптимизация

Основни изисквания за направа на сайт, дизайн за уеб сайт и SEO оптимизация

За създаването на уеб сайт са необходими следните 3 елемента:

1. Домейн име (пример gelectronic.com). Домейнът (domain name) е името на страницата, на която ще бъде вашият сайт след създаването му. 

2. Уеб хостинг (web hosting). Уеб хостингът (web hosting) е  уеб или мрежово стопанисване, съхранение. Това е услуга, която предоставя на физически лица или организации хостинг (съдържане върху сървъри) на уеб страници и друг вид информация: данни, файлове, изображения, видео и пр. На практика най-точно се представя като срочен абонамент за ресурсите на един или няколко компютъра (сървъри), които имат директен и висококачествен достъп към Интернет. 

3.  Уеб дизайн и уеб разработване, като второто освен уеб дизайн (подредба на елементите в уеб сайт)  включва и изпълними програми или скриптове.

Ако решите да се доверите на професионалисти ще получите възможността да притежавате уеб сайт с правилната конструкция, подредба на елементи, възможност за контрол и обновяване, адекватна индексация и оптимизация, по-добра видимост.  По този начин Вашият бизнес ще бъде по-лесно и по-често намиран от потребителите. 

„G електроник“ предлага услугата изработка на уеб сайт и блог. Като допълнителни елементи можете да поръчате и разработка на банер – лого, рекламни банери, създаване на активни връзки към уеб сайтове на Ваши партньори. Работим с един от най-големите хостинг доставчици в България. Изпълняваме проекти по ваши критерии и желания. Предлагаме абонаментна поддръжка – обновяване, мониторинг и ъпдейт. По желание на клиента ще бъде включена оптимизация на уеб сайт и реклама в търсещи машини (google, yahoo,bing), създаване на Facebook страница, блог за новини.

Прочети повече и виж актуални оферти за направа на уеб сайт на адрес www.gelectronic.com или се свържи със специалист - тел. за контакт 032 26 75 55; GSM 0898 78 38 56; адрес: гр.Пловдив, бул.Източен 131 офис "G електроник"

Реализирани проекти за изработка на уеб сайт с оптмизация за търсещи машини (Google) + включена абонаментна поддръжка :

1. Сладкарница "Скалата" гр.Пловдив > www.skalata.com 
skalata

2. Салон за красота "Сузи" гр.Пловдив > www.salonsuzi.com
salonsuzi

3.Сватбена агенция "Българска сватба" гр.София > www.bulsvatba.com
bulsvatba

4.Онлайн магазин за лаптопи Laptop1.eu > www.laptop1.eu | www.laptop1.bg
laptops

5. Студио за интериорен дизайн TriDstudio гр.Пловдив > www.tridstudio.com
interioren-dizain-plovdiv